CARIBBEAN SUPPLY

Caribbean Supply is een full service verlenend bedrijf voor inkoop, kwaliteitscontrole en transport van producten, equipment en goederen vanuit Europa, Verenigde Staten en China naar het Caribisch gebied. Onze service is gericht op een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten en leveranciers.

COMPLETE BEGELEIDING

Wij helpen u bij het vinden van de juiste leveranciers door te selecteren op basis van geschiktheid, kwaliteit en concurrerende prijzen. Om er zeker van te zijn dat uw producten of goederen tegemoet komen aan uw wensen, dragen wij zorg voor:

  • de kwaliteitscontrole op aangekochte producten en goederen
  • de orderafhandeling
  • het transport van uw order naar uw bestemming
  • controleren, beheersen en optimaliseren van goederen- en informatiestromen (supply chain management)

Kortom, door onze full service dienstverlening bent u verzekerd van een totale oplossing voor al uw inkoopbehoeften vanuit Europa, Verenigde Staten en China.

VOOR WIE?

Onze service richt zich op zowel ondernemingen als particulieren. Door onze total approach kunnen wij professioneel en flexibel inspelen op al uw specifieke wensen, met creatieve en logistieke oplossingen voor de juiste inkoop.

Heeft u al een leverancier of zijn de goederen reeds door u besteld? Wij assisteren u volledig met de verdere afhandeling en zorgen ervoor dat uw zending veilig aankomt op uw adres.