INKOPER

Met ons als inkoper bespreekt u welke producten, goederen en materialen nodig zijn voor uw bedrijf, project of privézaken. Onze full service regelt dat de leverancier de beste kwaliteit levert tegen een competitieve prijs. De overeengekomen prijs en kwaliteit komen niet alleen tot stand door onderhandelen.

De meerwaarde halen wij ook uit onze:

  • objectieve houding
  • prestatiebeoordeling
  • opgebouwde relatie met leveranciers

Vooral dit laatste is van essentieel belang voor het succes van uw bedrijf. Om slagvaardiger te kunnen zijn streven wij als professionele inkoper naar een goede samenwerking en duurzame relatie met onze leveranciers. De tijd en aandacht die wij besteden aan het opbouwen en onderhouden van deze relatie bepaalt de kwaliteit van onze full service, waar u als klant uiteindelijk van profiteert.

KWALITEITSCONTROLE

De kwaliteit van goederen, producten en materialen die de leveranciers aan onze klanten leveren is van het grootste belang. Daarom werken wij uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers voor wie kwaliteit de allerhoogste prioriteit heeft.

Maar kwaliteit leveren is niet vanzelfsprekend. Er kunnen altijd menselijke of productiefouten worden gemaakt. Om er zeker van te zijn dat uw specificaties goed zijn geïnterpreteerd, kunnen wij op locatie een inspectie of fabrieksaudit uitvoeren. Middels een pre-production inspectie wordt voor de start van het productieproces gecontroleerd of:

  • alle specificaties correct zijn uitgevoerd
  • de materialen voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen
  • de componenten en toebehoren volgens de juiste procedure zijn toegepast

Voor het checken van het eindproduct voeren wij steekproefsgewijs een aantal controles uit tijdens en na het productieproces.

Een pre-shipment inspectie doen wij wanneer de lading gereed staat om te worden verscheept naar uw bestemming. Deze inspectie voor verscheping biedt u zekerheid omtrent de daadwerkelijke levering van wat u heeft besteld. Wij controleren de kwaliteit, de hoeveelheid, de verpakking en de nodige documentatie van uw zending.

TRANSPORT

Wij werken samen met professionele transporteurs die flexibel kunnen inspelen op iedere denkbare transportbehoefte. Door de enorme diversiteit in transportmiddelen moet het niet meer uitmaken of u een pakket, pallet of container wilt vervoeren. Afhankelijk van het volume, de leversnelheid of het budget heeft u de keuze uit transport via de lucht of over zee. Vertel ons uw specifieke transportbehoefte en het wordt geregeld.

LEVERINGSPLANNING

Niet op tijd leveren betekent een mogelijke bedreiging voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering of beheersing van uw project. Een snelle en betrouwbare levering is daarom wenselijk. Ons leveringsplan betekent optimale beheersing van de totale doorlooptijd van uw order. Dit doen wij door belangrijke leveringsafspraken overzichtelijk vast te leggen, zoals:

  • afspraken met leveranciers voor just-in-time (JIT) levering
  • de doorlooptijd voor de afhandeling, distributie en transport van uw order
  • het calculeren van de tijd die nodig is om uw zending in te klaren bij de douane
  • met een online tracking kunt u de status van uw zending op elk gewenst moment controleren

SUPPLY CHAIN

Wat betreft onze full service zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van logistieke processen. Supply chain is een methode die de logistieke prestaties significant verbetert.

Uw goederenstroom wordt uiterst efficiënt georganiseerd met een besparing op de bestel-, transport- en voorraadkosten.

Technologische ontwikkelingen dwingen ons tot inventiviteit. Om logistieke processen innovatiever te organiseren, wordt er gebruik gemaakt van mobiele applicaties, zoals apps en van social media. Met als gevolg een nog betere service en intensievere samenwerking met onze leveranciers.